RETH NESH

Point Retail Park është “retail parku“ i parë (park për shitje në pakicë) në Maqedoni, i cili i’u ofron konsumatorëve koncept krejtësisht të ri dhe përvojë të re të blerjes, shtrihet në sipërfaqe prej 9.500 м2. I vendosur në një lokacion të shkëlqyer, i lidhur me bulevarde kyçe, parking pa pagesë për 300 automjete, miks perfekt i dyqaneve, restoranteve, përmbajtje tjera si dhe qasja e lehtë, e bëjnë Point Retail Park pikë të “nxehtë” të qytetit.

Me të gjitha karakteristikat e saja, për një kohë të shkurtër Point Retail Park u rrit pashmangshëm në vend për shoping dhe kënaqësi për konsumatorët nga i gjithë territori i shtetit duke i’u ofruar krejtësisht prëvojë të re.

Miksi i selektimit rigoroz të dyqaneve e bën Point Retail Park “One stop shop” për shumë konsumatorë, të cilët nevojat e tyre mund ti plotësojnë në 31 brende. Brende të njohura botërore si dhe marka tregtare lokale. Point Retail Park ka ofertë të shkëlqyer për femrat, meshkujt dhe fëmijët, lojëra, mbathje, aksesorë të modës, stoli, paisje teknike, hipermarket, dyqane të mëdha outlet të brendeve botërore dhe përmbajtje të tjera të cilat e kompletojnë ofertën tonë si banka, transfere të shpejt të parave, sallon bukurie, floktari (berber), auto-larje
dhe këndin më të madh të lojërave në qytet me 1.200 m2.

Point Retail Park karakterizohet veçanërisht si “parajs gastronomike”, vizitorët mund të kënaqen në restoranin ekskluziv “Cha-Cha“, launch barin “ZAHO“ me ofertë fenomenale dhe kuzhinier fantastik, si dhe zinxhirin e pamposhtur ndërkombëtar të ushqimit të shpejtë KFC, i cili posedon edhe shërbimin drive thru.