POINT RETAIL PARK - 360°

#1 Ретаил Парк во Северна Македонија

НАД 30 БРЕНДОВИ

Point Retail Park е првиот “retail park“ (малопродажен парк) во Македонија, кој на потрошувачите им нуди потполно нов концепт и ново шопинг искуство распространет на 9.500 м2.

БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ

Бесплатен паркинг за 300 возила, одличен микс на продавници, ресторани, други содржини и лесната достапност го прават Point Retail Park нова “жешка“ точка во градот.

ПОНУДИ & НАСТАНИ

Брендови