КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ако имате прашање?

    КОНТАКТ ИНФО

    Работно време: 10:00 – 22:00 секој ден

    Blv MK, Makedonsko Kosovska Brigada 67

    Фиксен телефон: +389 2 265 7687

    Мобилен телефон: +389 78 274 145