#1 Retail Park në Maqedonin e Veriut

Miksi i selektimit rigoroz të dyqaneve e bën Point Retail Park “One stop shop” për shumë konsumatorë, të cilët nevojat e tyre mund ti plotësojnë në 31 brende. Brende të njohura botërore si dhe marka tregtare lokale.