#1 Ретаил Парк во Северна Македонија

Строго селектираниот микс на продавници го прави Point Retail Park “One stop shop” за многу потрошувачи кои своите потреби можат да ги задоволат во 31 бренд меѓу кои светски реномирани брендови и локални трговски марки.