Роденденски LIMITED EDITION новитети од Balea!

Роденденски LIMITED EDITION новитети од Balea! Нашиот познат бренд Balea слави години постоење! А, има ли поубаво роденденско изненадување од НОВИ и ПРЕСЛАТКИ производи кои се достапни на нашите полици? Знаеме дека нема! Пиши ни во коментар кој е твојот омилен Balea производ, без кој не можеш да си го замислиш секојдневието!

🎂Роденденски LIMITED EDITION новитети од Balea!🎂

Posted by Point Retail Park on Tuesday, August 25, 2020