НОВИ НЕОДОЛИВИ понуди од KFC за 100 денари!

Секогаш сме подготвени да ја направиме вашата крцкава авантура незаборавна. НОВИ НЕОДОЛИВИ понуди од KFC за 100 денари! Концептот веќе добро го знаете, а она што само ви преостанува е да го одберете омилениот оброк.

Jemi gjithmonë të gatshëm ta bëjmë të paharrueshme aventurën tuaj krokante. Oferta të TË REJA TË PAREZISTUESHME nga KFC për 100 denarë! Tashmë e dini mirë konceptin, dhe gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni ushqimin tuaj të preferuar.

Секогаш сме подготвени да ја направиме вашата крцкава авантура незаборавна. НОВИ НЕОДОЛИВИ понуди од KFC за 100 денари!…

Posted by Point Retail Park on Thursday, August 13, 2020