Бидете ин, бидете во тренд со новата серија на Lego Dots

Бидете ин, бидете во тренд со новата серија на Lego Dots Нови фанки нараквици кои можете да ги персонализирате на ваш начин за комплетен летен стајлинг, и украси за Вашата детска соба, Грижете се за Вашето здравје и здравјето на Вашите најмили, останете дома и нарачајте онлајн со 10% намалување www.krs.mk#седидома#stayhome#besafe#shoponline#krs#крш